Om oss
 

Om oss

 

Komplett däckservice i Hälleforsverkstad

Törnbloms Vulk AB i Hällefors erbjuder komplett däckservice och saluför däck av de välkända märkena Michelin, Yokohama, Good Year, Nokian och Continental. Företaget drivs av Steven Mattson samt Stevens syster Kim Mattson.

Törnbloms Vulk huserar i egenägda lokaler på Köpmannavägen i Hällefors, där det är full snurr på verksamheten året runt.

– Den absoluta toppen för oss är när den första snön kommer på hösten. Jag rekommenderar bilisterna något bättre framförhållning när det gäller däckbyten. Man bör ”köra in” dubben 50-100 mil innan snön kommer, då sitter de fast ordenligt, säger Steven.

Företagets delägare kompletterar varandra bra. Steven innehar VD-posten och Kim är ekonomiansvarig.

På lönelistan finns också rutinerade Lars Törnblom och Anders Berg samt Erik Karlsson på filialen i Filipstad.

Törnbloms Vulk har en komplett verksamhet och erbjuder både däckförvaring, hjulinställningar och mindre bilreparationer. Man utför också reparationer av entreprenad- och skogsdäck. En Autoklav vulkningsmaskin gör det möjligt att reparera däck ända upp till 190 cm.

– Autoklavmaskinen betyder mycket för vår verksamhet, säger Steven. Sedan ett år tillbaka har vi också en filial för däckservice i Filipstad, där vi är ensamma om att tillhandahålla stora däck.

Stort upptagningsområde

Törnbloms Vulk har ett stort upptagningsområde för sin verksamhet. Kunderna kommer från Hällefors, örebro, Kopparberg, Filipstad, Lesjöfors, Storfors och Karlstad.

Bland större företagskunder kan nämnas åkerier som Zarings åkeri, Helins, Juvels, Jordkullen och Petersson åkerier.

Hög service är ledordet för Törnbloms Vulk. Företaget har dygnet runt-service med jour 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Företaget ingår i Nordens största däckkedja Däck Partner, vilket innebär bra avtal med leverantörer som i slutändan gynnar kunderna. Man har också riksavtal via Däck Partner med myndigheter, som till exempel polisen.

Ekonomin är välskött i företaget. Det har man svart på vitt på eftersom bolaget är AAA-diplomerat.

Hos Törnbloms Vulk möts man av ett sammansvetsat gäng och ett trevligt bemötande.

 

 

Samarbetspartner

 

DÄCK

FÄLGAR

 


Logga in